BILLIG BILUDLEJNING MALAGA - TILBUD

 

BILLEJE MALAGA TILBUD

 

Nedenstående tilbud på billeje Malaga gælder i perioden: 01/10 2013 - 31/05 2014 med undtagelse af JUL OG PÅSKE.

For at sikre disponibilitet i den ønskede gruppe, tilråder vi at booke billeje malaga tilbud i god tid - på forhånd tak...

Få et super tilbud billeje Malaga idag - vi har kystens bedste vilkår på SKANDINAVISK og alt inkluderet i prisen.

Bedst af alt: vi står og venter på Dem ved ankomsten inde i ankomsthallen i Malaga lufthavn.


Tilbud på Biludlejning i Malaga


Vi har altid gode Tilbud på Biludlejning i Malaga som dækker alle typer biler, fra økonomiske mindre biler og helt op til 7 sædes biler eller minibusser.

Flåden af lejebiler i Malaga dækker også over rummelige Gruppe G biler, dvs, Stationcars og Citroen Berlingo, Peugeot Partner og VW Caddy - disse biler som er meget populære bland familier med meget bagage, og er også velegnede til for eksempel golf grupper.

Grunden er det store bagagerum som udover 4 personer, rummer 4 x golftasker + 4 x kuffert...så en klap vogn får selvfølgelig også nemt plads i denne rummelige bil.

Tilbud billig billeje malaga - Gruppe C fra 113€

Eksempler: Nissan Micra til leje Malaga, Mazda 2, Hyundai i10, Renault Clio.

I gruppe C har vi gode økonomiske biler.

Denne gruppe er velegent til to-tre personer som bekvemt kan få plads med bagage, ligesom den dækker til en lille familie.

Lejebil Malaga tilbud - Gruppe D fra 128€

Gruppe D er den mindre mellem klasse velegnet til 3-4 personer med bagage, dog maks 5 og med meget lidt bagage.

Eksempler på biler til leje i denne gruppe: Seat Ibiza Malaga, VW Polo, Hyundai i20, Peugeot 207.

Tilbud leje af 7 sædes bil malaga - Gruppe J fra 267€

Vi har lige nu tilbud på 7 sædes biler til leje i Malaga, herunder Toyota Verso 5+2 og Opel Zafira 5+2 som er velegnede til grupper på 5-6 personer med bagage.

Vi gør opmærksom på at, er man 7 rejsende med bagage vil denne bilguppe ikke være stor nok, da der ikke vil være plads til bagagen - en 9 sædes Minibus Malaga som f.eks Opel Vivaro, Ford Transit eller VW Transporter, ville her være det rigtige valg.


Modtag et godt tilbud på Billeje i Malaga

Disse tilbud på billeje i Malaga kan ikke bookes direkte på vores online booking formular, da de ligger lavere end vores normale priser.

Send os derfor venligst en kort mail med Deres ankomst og afrejse datoer, ønskede tilbud og antal rejsende..på forhånd tak.